Delelister

Delelister til nye Browning og Winchester

Bruk av delelistene og bestilling av deler:

1. Velg riktig modell fra nedfellsmenyen.

2. Finn riktig del på deletegningen, og skriv inn det tilhørende nummeret i feltet nederst på skjermen.

3. Du vil nå få opp de ulike utgavene av den aktuelle delen, basert på eksempelvis utførelse (tre/kompositt, rustfri/blånert osv) og kaliber. Finn den riktige delen for det aktuelle våpenet, og kopier delenummeret (eksempelvis B1334159). Dette delenummeret skriver du så inn i søkefeltet på Nordskogs nettbutikk. Dersom du ikke får opp noe treff, så finnes ikke denne delen i vårt sortiment. Ta da kontakt for å sjekke eventuelle muligheter for bestilling.


 

Andre delelister

Bettinsoli

Browning (for modeller du ikke finner i listen øverst)

Huglu

Stoeger

Tanfoglio

Umarex

Walther

Winchester (eldre modeller)

 

Bruk av delelistene og bestilling av deler:

1. Finn riktig modell.

2. Finn riktig del på deletegningen, og merk deg referansenummeret. Dette nummeret finner du igjen på delelisten (vanligvis i samme dokument, men i noen tilfeller ligger delelistene som eget Excelark).

3. Dersom den aktuelle delen har forskjellige utgaver, er disse listet under samme referansenummer i listen. Finn den riktige delen for det aktuelle våpenet, og noter delenummeret (eksempelvis B1334159). Dette delenummeret skriver du så inn i søkefeltet på Nordskogs nettbutikk. Dersom du ikke får opp noe treff, så finnes ikke denne delen i vårt sortiment. Ta da kontakt for å sjekke eventuelle muligheter for bestilling.